4/04/11

Cool USB hub!

Benda-benda macam ni adalah antara gajet penting bagi para lappyian & biasanya korang mesti beli USB hub yang template design....semua kedai ada jual benda yang sama ~_~"

Cylindrus hub nama di beri untuk USB hub ni,design ala-ala topi Magika Magician...kira kalau korang pakai korang mesti pandai buat magic lepastu....(ini aku tipu)



:: Magic secret! ::








p/s : benda ni makan space lah...susah sikit nak masuk bag lappy aku ~_~"

tq Artlebedev


2 ulasan:

anne aris berkata...

beg buffalo kan ada,, HAHA

panglima berkata...

kerbau tuh dah penuh lah :P hahaha