31/12/10

Tahun baru....blog baru! =D ( Menghias )

Salam...
entry ni simple je...entry ni cume aku nak bangga & senyum sorang-sorang dengan muka blog baru aku ni ;) hehehe...(susah gila kot mghabiskan masa depan lappy ni semata-mata nak buat header saje....dah lah esok kena bangun awal)


::Yang lama punye blog::




::Ini yang baru punya blog! huhu....hasil titik peluh ketiak ku sendiri::




itu je...hehe....tapi klu ada sape-sape lah nak mintak tolong aku edit-edit sikit header korang takde hal lah....aku sedia membantu ;)

p/s : Ini Nukil saya! (nama timangan blog aku hahaha...)

Selamat bertukar tahun !! Hi 2011...bye 2010! (Azam baru....lagi..)

Salam...



Yup....sekian lama nya...dan akhirnya....

I"M BACK!!!! =D hehehe...

dah bersawang-sawang aku punya blog ni sebab takde entry baru...hehehe.....itu pun nasib baik ada Formspring yang menyelamatkan blog aku daripada bersawang...hahaha...
so hari ni aku nak bersih kan sikit blog aku ni daripada sawang-sawang yang ada....hehehe

Tahun 2010 pun dah melabuhkan tirainya sejam yang lepas(masa aku menaip benda ni lah :P ) dan tahun 2011 pulak mula menaikan tirai dan menjalankan tugas =)

Kejap je kan...pejam,celik,pejam,celik,berak,makan,pejam celik...dah masuk tahun baru...
dan genaplah hampir 2 setengah tahun aku merantau di tempat orang(Shah alam je kot...bunyi nak macam oversea plak hahaha..) dan isnin depan bersamaan 3.1.2011 bermula lah praktikal aku di Cheras di White Studio Co.(co. idaman aku ni...yes akhirnye! tq Syaza Yahya ;) anda sungguh cute kerana mendapat kan tempat untuk saya praktikal di sana hehe..)
Maksudnya tutup buku lama dan bukak buku baru..PENGEMBARAAN BERMULA!(sila baca dengan penuh semangat)

Sepanjang tahun 2010 yang lepas macam-macam jenis pengalaman pahit manis yang aku lalui dan harungi(bunyi nye cam sama je ~_~" )...
dan sekali lagi pengalaman-pengalaman tu jugak lah yang telah mengajar aku menjadi insan yang lebih matang & gemilang(haha..ayat brother dekat kedai barang kemas habib baru-baru ni aku pergi...kilauan batu permata dia sama kan dengan 'gemilang' hehe..) & aku harap tahun ini akan lebih mematang kan aku lagi =)

Dengan penuh harapan semoga tahun 2011 ni akan lebih bermakna dari tahun-tahun yang lepas...
dan aku telah pun siapkan awal-awal azam-azam baru aku untuk tahun baru aku kali ini...
dan azam-azam aku untuk tahun ni adalah....

-Azam dapat straight A's! (ini adik aku...nama dia Azam & tahun ni dia ambik SPM..haha)
-Nak grad tahun ni gak....harap2 takde aral melintang =)
-Nak jadi tinggi! (aku pendek kot....ish2 T_T )
-Nak jadi budak baik & rajin....(tiap-tiap tahun azam ni aku asyik kantoi je ish2 T_T )
-Nak beli wide lense! (kalau ada siapa-siapa yang rasa nak hadiahkan aku lense ni kat aku..teramat-amat di alukan!! hehe...)
-Nak cari Beg Kamera baru!(Beg lama dah koyak T_T )
-Nak buat kawan-kawan aku gembira,gelak-gelak sampai pecah perut! ( Terutama sekali...thanks to Ziera a.k.a Bodyguard aku yang selalu temankan aku kemana je + yang selalu teman aku gelak hahaha...anda kawan paling best!! kembang lah tuh...hehehe hey tapi ini Fact! ;) )
-Nak yang terbaik untuk hidup aku,family & kawan-kawan baik aku....;D (ni mksudnye aku dah start malas nak menaip ni...tu sebab aku tulis camni hahaha..)

Semoga list azam aku kali ni akan tercapai...& semoga tahun ni lebih manis dari tahun-tahun lepas....

Bismillah....ya allah ya tuhanku....kau berikanlah petunjuk kepada hamba mu yang lemah ini semoga beliau lebih tabah mengharungi liku-liku hidup beliau..dan berikanlah kesenangan dalam hidup beliau agar setiap halangan dalam hidup beliau dapat beliau tempuhi dengan penuh senyuman....amin.....

Bye-bye 2010....


p/s : i'll miss u 2010 :'(

28/12/10

pegi rock the worl 10 x??

siap perform lagi ;D hehehe...xpg lah =(

Ask me anything

25/12/10

penah kaler/dye rambut?

hohohoho....rambut saye original warna perang ok! (sambil tutup kepala pakai topi) hehehehe...

Ask me anything

B.O.S.A.N bole myebabkan K.E.M.A.T.I.A.N :)

ni tanya ke jawab ni? :D hehehe

kura2 sihat? ;)

Ask me anything

19/12/10

hai~

hey thre ;D

Ask me anything

jikalau anda rasa gembira ..apakah yang anda akan lakukan~~?

macam di status saya....tepuk tangan! clap,clap! ;D

Ask me anything

14/12/10

13/12/10

kat rumah pakai racun perosak ape? ridsect? sheildtox? bygon? black top? dan kenapa pilih jenama tu? sila jawab. nak buat survay untuk final project. tq. :D

pakai ridsect!
sebab ridsect nampak merah bergaya macam ferrari!

Ask me anything

sakit tak pakai braces?

saya tak pakai braces lah ~_~" sila tya org yg terima kasih +)

Ask me anything

11/12/10

prempuan telebih hormon lelaki? pendapat?

Mereka nampak bongkok....cuba korg perhatikan =)

Ask me anything

10/12/10

edit pic gune pe slain photoshop?

gune darkroom...manual...baru mencabar minda :D hehe

Ask me anything

9/12/10

pakcik,klu sy jual dslr sy then beli lomography stuffs,ok x? :)

tpulang minat u ayes ;)
to me bettr DSLR.... =D

Ask me anything

Apa yang akan jadi abila laki-laki mandi laut terlalu lama?

lambakan telur masin semakin banyak dan murah =D

Ask me anything

do you enjoy Fall Out Boy's musics ?

yupsy ;D

Ask me anything

5/12/10

1/12/10

sape teror addmath??ajo aku boleh??

saya terrorist !

Ask me anything

boleh tak follow blog sye:http://pintu-suka-hati.blogspot.com~~

follow.....

Ask me anything

kasut roda @ skateboard @ basikal ?

Upih! ( haha entah tahu entah tidak awk tu upih :P )

Ask me anything

selain kota bersejarah,melaka juga dikenali sebagai?

A Famosa Water World! :D

Ask me anything

pehal x follow den??? (ugot) hahahha

be,be,bek....sa,sa...saya....fo,fo,follow awak.......(cakap mengigil2)

Ask me anything

pakcik marah saya? T__T

eah nope lah =) xde sebab pun nak marah lah =D

Ask me anything

melake or johor best?

Melake le ulau melengkau atas pagau! hehehe :D

Ask me anything

agak2 bile kau nak lepak dgn ak mne si setan, iblis sume

bila korang free lah...masing2 kan dah jadi YB sejak2 jadi pemuda ni :P hehehe

Ask me anything